Gjesteinnlegg fra en veldig kul fyr

Hallaisen!

Nå har jeg tatt pcen til "cloee" hun dusjer, så jeg klarer ikke å holde meg unna. Vet dere hvem jeg er eller? hahah, som jeg skal fortelle dere det liksom.. neida, men vi holder forholdet litt privat, orker ikke at media bare "blablablabla" så mye stress. serr, så også en kommentar "ååå  kan du ikke si hva han begynner på" oh yeah.. jeg begynner på H og i etternavnet mitt finner du bokstaven O .. dere klarer ikke å gjette. tooooo hard.

Nei nå skal jeg ikke være slem her. Dere burde vite at "cloee" elsker dere blogglesere. Når vi var på intervju ista sa hun " du, nå må vi kjappe oss hjem H, jeg må bloggeeeee" ja, tror hun har blitt helt gal. Neida just kidding.

Ha en flottis onnstiss videre! :) digger dere max

H og O

9 kommentarer

alexcupcakemonster

01.des.2010 kl.21:12

SV///: Takk får din raske kommentar :)!
SV;takk for kommentaren!
kul blogg!:)

<3 mariassen

01.des.2010 kl.21:34

Fin blogg!:)
hehe bra innlegg! :) (takk for spor på bloggen min, thanx alot!) <3
du har så utrulig fin blogg med masse fine bilder!..digger bloggen din!!;-)

Skriv en ny kommentar

cloee

cloee

21, Oslo

Jeg er en utadvent jente på 20 år, jeg bor i Oslo sammen med verdens beste kjæreste! Jeg er med på masse kjendis intervjuer, er også sammen med en, og har mange flotte kjendis venner. Virkelig, ungdommer idag er helt gale på kjendiser. Visst dere lurer på noe er det bare å spørre, send meg melding her på bloggen eller kanskje en liten kommentar? Og kommenterer du, kommenterer jeg! Håper du liker bloggen min :-))

Kategorier

Arkiv

hits