nettvenn = kjæresten min

Jeg er en jente på 15 og jeg har en venn som jeg møtte på nettet. Vi snakker vær dag og kansje vi er litt sent oppe å snakker med verandre. i helgene kan vi være oppe hele natten for å snakke. vi kan snakke om alt. Og vi pleier å ha ganske perverse samtaler. han vet alt om meg og jeg vet alt om han. Han er også like gammel som meg. Er det OK å møte han en dag? Vi er jo egentlig sammen via nettet. og jeg vill gjerne møte han. Han bor ganske langt vekke men det skal gå på en eller annen måte...

Det kan veldig godt hende at denne gutten er akkurat den han utgir seg for. kanskje er han slik du drømmer om, men det er også en god sjanse for at han er noe helt annet. Jeg tenker ikke bare på at han kan være farlig, men også at det er fort gjort å tillegge en slik person egenskaper han egentlig ikke har. Du drømmer om noe og forestiller deg at det er slik, men virkeligheten kan blir veldig anderledes.

Skal du møte ham så må du ha dette i tankene og det betyr at du følger visse retningslinjer. Få ham til å komme til deg, møt ham ikke alene men ha en venn, gjerne en voksen med deg. Personen kan holde seg litt i bakgrunnen og bare følge med på at han faktisk er den han utgir seg for å være. Møt ham ikke på ensomme steder men velg et sted hvor det er mange mennesker, f.eks på et kjøpesenter.
Fortell andre at du møter ham og hvem han er. Ikke oppgi adresse og fullt navn.

Stol på mennesker men ikke vær naiv. Ta dine forhåndsregler og vær forsiktig til du vet at alt er ok. Føler du at "noe" er feil, så trekk deg raskt unna.

Tumblr_lcpjz2w3c91qb9uyvo1_500_large

Langt innlegg, men viktig at dere leser dette.. ganske viktig igrunn.

Cloee

4 kommentarer

Ane, me myself and I

01.des.2010 kl.17:34

<3 så søtt bilde! god juuul! :D <3
Kanskje du kan få med deg venninner eller noe sånt, hvis du skal møte han ? :)

© amandabr

01.des.2010 kl.17:39

Søtt bilde!

Hannah - Kommenterer tilbake

01.des.2010 kl.17:55

enig med Lisa!

Skriv en ny kommentar

cloee

cloee

21, Oslo

Jeg er en utadvent jente på 20 år, jeg bor i Oslo sammen med verdens beste kjæreste! Jeg er med på masse kjendis intervjuer, er også sammen med en, og har mange flotte kjendis venner. Virkelig, ungdommer idag er helt gale på kjendiser. Visst dere lurer på noe er det bare å spørre, send meg melding her på bloggen eller kanskje en liten kommentar? Og kommenterer du, kommenterer jeg! Håper du liker bloggen min :-))

Kategorier

Arkiv

hits