gravid?

Hei:) jeg går på p-piller, men er alikevel dødsredd for å bli gravid. vanligvis pleier jeg få en blødning(liten) i den uka jeg bare spiser sukkerpiller, men jeg har ikke fått det! og begynner å bekymre meg.har hatt sex flere ganger uten kondom de siste månedene, men gått på p-pillen. hva bør jeg gjøre? de to siste dagene har jeg også hatt ekstrem hyppig vannlating. har ikke drukket spesielt mye men går på do hver 2 time om ikke oftere. Og mengden er normal.

Den blødningen som kommer når du tar de sukkerfrie pillene er ikke vanlig menstruasjon, kun en menstruasjonslignende blødning. Det er ikke alle som blør i denne perioden. Det trenger ikke være noe tegn på graviditet. Du skal være godt beskyttet mot graviditet når du tar p-pillen riktig og konsekvent. Kraftig oppkast og enkelte medisiner kan nedsette virkningen av p-pillene. Er du i tvil om du kan være gravid bør du ta en graviditetstest.
Når du merker at du tisser oftere og at mengden er normal må dette bety at du også drikker mer. Kanskje skal du få sjekket dette hos lege, f.eks blodsukker. Legg merke til om du også er mer tørst enn normalt.

Tumblr_l8zxyzufae1qck3w7o1_r1_500_large

Spørsmål?

Cloee

Én kommentar

maisii, kommenterer tilbake ♥

28.nov.2010 kl.01:11

sv. tusen takk for tipset! :D

Skriv en ny kommentar

cloee

cloee

21, Oslo

Jeg er en utadvent jente på 20 år, jeg bor i Oslo sammen med verdens beste kjæreste! Jeg er med på masse kjendis intervjuer, er også sammen med en, og har mange flotte kjendis venner. Virkelig, ungdommer idag er helt gale på kjendiser. Visst dere lurer på noe er det bare å spørre, send meg melding her på bloggen eller kanskje en liten kommentar? Og kommenterer du, kommenterer jeg! Håper du liker bloggen min :-))

Kategorier

Arkiv

hits