Trett og slapp

Føler meg utrolig trett og slapp for tiden. Jeg drikker vann hele tiden, og er like tørst uansett. Dessuten tisser jeg også hele tiden, og utrolig mye også. Jeg aner ikke hva som skjer med meg for jeg er ellers en aktiv og sprek jente. Vet du hva det kan vere, og børr jeg oppsøke lege?

Uffda! Dette kan dessverre ikke jeg si noe om. For å være helt ærlig vet jeg ikke. Jeg anbefaler deg å gå til lege, eller så kan du gå inn på: www.lommelegen.no der kan du stille spørsmål, og du vil få svar. Visst du ikke vet hvordan du skal gjøre det, kan jeg vise deg det:

Du vil komme inn på forsiden. Opp til venstre kan du se still spørsmål

Når du har klikket deg inn der, kommer du til dette! Her kan du da velge.. Da du har klikket deg inn der, kommer det opp ett felt der hvor du kan skrive og fylle inn alder osv.

Dette skjønner du nok, hehe ikke så vanskelig. Kanskje det er noen blogglesere som kanskje har bedre peiling på dette her.. så jeg spør dere. Lykke til!

cloee

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

cloee

cloee

21, Oslo

Jeg er en utadvent jente på 20 år, jeg bor i Oslo sammen med verdens beste kjæreste! Jeg er med på masse kjendis intervjuer, er også sammen med en, og har mange flotte kjendis venner. Virkelig, ungdommer idag er helt gale på kjendiser. Visst dere lurer på noe er det bare å spørre, send meg melding her på bloggen eller kanskje en liten kommentar? Og kommenterer du, kommenterer jeg! Håper du liker bloggen min :-))

Kategorier

Arkiv

hits