Hvordan få bloggen mer populær

Jeg har en blogg som ikke er noe populær i det hele tatt, grunnen er kanskje at jeg nettopp har begynt å blogge. Har du noen tips om hva jeg kan gjøre for at bloggen min skal bli mer populær?

Jeg lagde denne bloggen igår, og jeg har allerde fått en del lesere. Det jeg gjorde er ganske enkelt. Du kan gå innom blogger, legge dem til som venn og kanskje kommentere litt, så har du mange lesere med engang.  Lykke til!

Tumblr_lce8hsb3rh1qdirr6o1_400_large

Nå skal jeg ut på byen med noen av mine venner. Jeg vil svare på noen spørsmål kanskje ikveld, spørs når jeg kommer hjem. Ha en kjempefin lørdagskveld! :)

Cloee

6 kommentarer

SILJE EMINE

27.nov.2010 kl.19:22

Kommentere hos andre :)

SMAD - SILJE OG MALIN

27.nov.2010 kl.19:27

Det som er lurt for å få en popoulær og gjenkjent blogg er å være aktiv både på din blogg med å lage innlegg og kommentere på andres blogger! :)

cloee

27.nov.2010 kl.19:29

SMAD: Ja, det er sant!

$ondre

27.nov.2010 kl.19:30

Bra tips, og takk for at du leser bloggen min, jeg synes kansje Robin hood er litt bedre enn jungelboka, men begge to får en perfekt 10 av 10

cloee

27.nov.2010 kl.19:32

$ondre: Haha, ops! jeg mente Robin Hood! )
SmaRT ;)

tAKK FOR AT DU LA MÆ TIL SOM VENN!

Skriv en ny kommentar

cloee

cloee

21, Oslo

Jeg er en utadvent jente på 20 år, jeg bor i Oslo sammen med verdens beste kjæreste! Jeg er med på masse kjendis intervjuer, er også sammen med en, og har mange flotte kjendis venner. Virkelig, ungdommer idag er helt gale på kjendiser. Visst dere lurer på noe er det bare å spørre, send meg melding her på bloggen eller kanskje en liten kommentar? Og kommenterer du, kommenterer jeg! Håper du liker bloggen min :-))

Kategorier

Arkiv

hits