5cm når den er stiv!

jeg er en gutt på 16 år, jeg har ett problem med at min penis stiv er bare 5cm, hva skal jeg gjøre? når jeg er så gammel kan den ikke bare plutselig vokse mange centimeter før jeg er 18?

Når den er 5 cm når den er stiv synes jeg at du skal snakke med legen din om det. Jeg kan selvfølgelig ikke si noe om hvordan sluttresultatet vil bli da dette kan avhenge av mange ting, f.eks når du kom i puberteten osv. Likevel er 5 cm så pass lite at jeg synes det bør følges med på og vurderes av lege.

Tumblr_lchxldmztx1qcu995o1_500_large

Tusen takk for alle spørsmål jeg har fått hittil!

Har du noen spørsmål? gjerne send melding til meg her på bloggen, eller send en anonym kommentar.

Coee

8 kommentarer

$ondre

27.nov.2010 kl.16:44

Litt av noen spørsmål du får.

cloee

27.nov.2010 kl.16:49

$ondre: Bare fint å få slike spørsmål! det kan da være noe han har tenkt på lenge, derfor kan det være godt å bare slippe det ut, og få svar på det. Sikkert noe du lurer på også vet du!
så fint at folk er så åpen!

Toonje <3

27.nov.2010 kl.16:55

cloee: Ja e det :)

27.nov.2010 kl.17:04

Tusentakk for svaret. Jeg får vel gjøre som du sier å dra til lege. Uff, håper han får gjort noe med det. Det er faen ikke gøy.

cloee

27.nov.2010 kl.17:12

Anonym: Bare hyggelig :) Det er kanskje vanskelig å få gjort noe med, men dette vet legen bedre enn meg. Lykke til!

..

27.nov.2010 kl.17:57

Jeg har en blogg som ikke er noe populær i det hele tatt, grunnen er kanskje at jeg nettopp har begynt å blogge. Har du noen tips om hva jeg kan gjøre for at bloggen min skal bli mer populær?

anonym

27.nov.2010 kl.17:59

Føler meg utrolig trett og slapp for tiden. Jeg drikker vann hele tiden, og er like tørst uansett. Dessuten tisser jeg også hele tiden, og utrolig mye også. Jeg aner ikke hva som skjer med meg for jeg er ellers en aktiv og sprek jente. Vet du hva det kan vere, og børr jeg oppsøke lege?

Skriv en ny kommentar

cloee

cloee

21, Oslo

Jeg er en utadvent jente på 20 år, jeg bor i Oslo sammen med verdens beste kjæreste! Jeg er med på masse kjendis intervjuer, er også sammen med en, og har mange flotte kjendis venner. Virkelig, ungdommer idag er helt gale på kjendiser. Visst dere lurer på noe er det bare å spørre, send meg melding her på bloggen eller kanskje en liten kommentar? Og kommenterer du, kommenterer jeg! Håper du liker bloggen min :-))

Kategorier

Arkiv

hits